Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen, na ontvangst zonder opgave van reden, te annuleren (wettelijk recht op bedenktijd). U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen.

1) Download hier het herroepingsformulier en vul dit volledig in.

2) Stuur het volledige ingevulde herroepingsformulier via een E-mail naar info@byveerle.nl

De producten kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en als deze niet gebruikt en/of gewassen zijn.

3) Stop het volledig ingevulde herroepingsformulier bij de retourzending.

4) Stuur de artikel(en) binnen 2 weken na ontvangst op eigen kosten terug naar ons adres:

By Veerle

Brederodelaan 15

3353GG Papendrecht

5) Als wij alles in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 14 dagen, gerekend nadat wij het volledige ingevulde herroepingsformulier ontvangen hebben (zie punt 2), crediteren.

Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.